سفارش تبلیغ
صبا ویژن

زنبور درمانی درجهان -پرورش زنبور ... experiential therapist bee

این وبلاگ بر اساس آیات الهی (سوره مبارک نحل ) و تجارب چندین ساله برای آشنائی به زنبور عسل و مواهب برجسته آن بمنظور سلامت انسان و توجه به حفظ و حراست آن در چرخه اکوسیستم دنبال می شود

نکات مفید در زنبور درمانی

    نظر

درمان  بیماری های لا علاجی که از جهت نا متعادل شدن سیستم دفاعی بدن حاصل می شود  تنها  با رعایت کردن اصول چهار گانه (تغذیه – تنفس – تحرک – تفکر) و از طریق زنبور درمانی  همراه با داروهای کاملا طبیعی به روش اختصاصی  با تجربه  چندین ساله در زنبور درمانی در جهان  با اعتماد به نفس محکم و قاطع بدست خواهید آورد ...شادی  و ورزش و دوری از هر گونه حالت اضطرابی کلید موفقیت شما در این راه خواهد بود  ...در غیر این صورت  خود را فریب ندهید و از این شاخه به شاخه ی دیگر نپرید اگر حقیقا خواهان یک زندگی سودمند و  واقعی هستید ...حد اقل با خود راست باشید و با  اعمال رفتارهای غیر متعارف و  وسواسی  بر تن و روح خود صدمه نزنید ..
http://bee225h.parsiblog.com   
       و بلاگی که چون  قیمی الهی  با شما و در کنار شما خواهد بود..

زنبور درمانی  را به همین مفهم  که همه قبول دارند عسل برای  بدن مفید است  را اگر تجزیه و تحلیل کنیم متوجه یک  امر می شویم  که  چه چیزی در عسل نهفته است که این شیرینی و شهد  تا این حد مفید تشخیص داده شده است ... شما اگر روند تولید عسل کاملا طبیعی را مظالعه کنید متوجه می شوید  که یکی از اسرار شگفت الهی  در ان جریان دارد ...و ان  رموزی است که زنبور عسل در درون کند و در تاریکی مطلق ( از نگاه ما) بر شهد آورده شده از روی گل ها  اعمال می کند ( آغشته کردن شهد با  مواد ترشح شده از غدد تحت فکی خود است) این مواد ترشح شده  خود دارای فرمولهای متعدی است که هر یک از جهت فصل  و شرایط طبیعی  که زنبور در آن قرار گرفته است متفاوت است  و نوع گل با  آن خصوصیت گیاهی  هم  تاثیرات  بی نظیری را  در پروسه تولید شهد به عسل بازی می کند ....که آفریدگار در قرآن کریم  اشاره  جامع و دقیقی را به آن دارد ....ولی ما  به سادگی و بدون تفکر از کنار آن عبور می کنیم و از اندیشه کردن به آن  غافل هستیم....

در بعد اثرات مفید سم زنبور عسل و  فرایند ایجاد شدن (سم) در بدن زنبور اگر مطالعه ی علمی بشود شگفتی خارق العاده ای را  ملاحظه خواهیم کرد  که از مصرف  عسل و گرده گل در کیسه سم زنبور عسل  داروئی  با قدرت شفا دهندگی  ایجاد می شود که اگر با اصول از آن استفاده شود ... از شگفتی آن  مدهوش  خواهید شد ...که متاسفانه  طبقات تحصل کرده جامعه هم از فهم آن فاصله می گیرند  و به نوعی  می گویند علم هنوز سخن روشنی در مورد آن نگفته ...که من عرض می کنم علم از کجا آمده ؟ ما هستیم که اگر طالب درک واقعی از چیزی باشیم با ید تلاش کنیم تا آن مطلب را با کوشش و تلاش آزمایشگاهی  و میدانی  ثابت کنیم و فقط به یک کلمه اکتفا نکنیم  که هنوز علم ثابت نکرده ...! ولی من به شما در عمل ثابت می کنم  که بیماری لاعلاجی که هیچ راه درمانی علمی را فغلا ندارد را  با سم زنبور عسل به روش اختصاصی (تجربه چندین ساله) درمان می کنم که شاید خود یک راز شگفت انگیز است ...البته  افراد نباید کلیشه ای از این روش درمانی  استفاده کنند ....که  شاید به خطا بروند و  این خطا عکس العمل  منفی در اذهان ایجاد نماید.


خودایمنی دسته‌ای از اختلالات دستگاه ایمنی است که در آن برخی از سلول‌ها و مولکول‌های درون بدن، بیگانه تلقی شده و به اشتباه مورد حملهٔ دستگاه ایمنی بدن قرار می‌گیرند. به این ترتیب علیه سلول‌های خودی پاسخ ایمنی ایجاد می‌شود و دستگاه ایمنی به مبارزه با آن‌ها می‌پردازد.

علل بروز این اختلال در دستگاه ایمنی بدن هنوز مشخص نیست. با این حال، این واکنش ممکن است در اثر تولید نابه‌جا و نامتناسب پادتن‌هایی (اتوآنتی‌بادی) باشد که علیه پروتئین‌های سلول‌های بدن بوجود می‌آیند.

از جمله بیماری‌های خودایمنی می‌توان اسکلروز چندگانه (تخریب پوشش میلینی اطراف سلول‌های عصبی مغز و نخاعکولیت اولسروز، دیابت نوع یک (تخریب جزایر لانگرهانسگریوز، میاستنی گراویس، آرتریت روماتوئید و روماتیسم قلبی را نام برد.

بیماریهای اتوایمیون براساس نوع سلولهای درگیر (مانند T-Cell     و B cell    ) و یا سیستم ایمنی سلولی یا هومورال متفاوتند.     Leukoencephalopathy-PML

PML    ، اختلالی عصبی است که موجب تخریب میلین، غشای چربی محافظ سلول‌های عصبی مغز و نخاع می‌شود و به عنوان ماده سفید سیستم عصبی مرکزی (CNS    ) نیز شناخته می‌شود. این بیماری بر اثر ویروسی به نام JV، به وجود می‌آید. نام این ویروس از ابتدای اسم بیماری که اولین بار به آن مبتلا شد، گرفته شده است. این ویروس بسیار شایع است و در ۸۵درصد جمعیت بزرگسال وجود دارد. در افراد سالم غیرفعال است و تنها زمانی که سیستم ایمنی بدن به شدت ضعیف شده باشد مثل کسانی که مبتلا به ایدز یا بدخیمی‌های هماتولوژیکی هستند و در دریافت‌کنندگان اعضای پیوندی که برای جلوگیری از عدم پذیرش عضو پیوندی، داروهای ایمنی- بازدارنده مصرف می‌کنند موجب بیماری می‌شود. از هر ۲۰۰هزار نفر تقریبا یک نفر به PML مبتلا می‌شود.

Paraneoplastic Neurologic Syndromes-PNS 

سندروم عصبی پارانئوپلاستیک (PNS)، سیستم عصبی (مغز، نخاع، اعصاب و ماهیچه‌ها) بیماران سرطانی را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد. واژه paraneoplastic یعنی سندروم عصبی به دلیل خود تومور ایجاد نشده بلکه به دلیل واکنش‌های ایمنی که تومور ایجاد می‌کند به وجود می‌آید. سیستم ایمنی نرمال بدن، این تومور را به عنوان مهاجم تصور می‌کند. وقتی که این اتفاق می‌افتد، سیستم ایمنی با استفاده از آنتی‌بادی‌ها و لنفوسیت‌ها برای مقابله با این تومور، پاسخ دفاعی می‌دهد. نتیجه این است که سیستم ایمنی خود بیمار باعث خسارات جانبی به سیستم عصبی می‌شود که گاهی بسیار شدید است. در بسیاری از بیماران، آسیبی که از سوی این پاسخ ایمنی به سیستم عصبی می‌رسد بسیار فراتر از آسیبی است که به تومور وارد می‌شود. تاثیرات PNS گاهی دایمی بوده و گاهی به طور کامل مرتفع می‌شود.

Dercum’s Disease

بیماری درکوم، اختلال بسیار نادری است که با رشد بافت چربی (لیپوماس) به صورت دردناک همراه است. این رشد عمدتا در بالای بازوها و ران رخ می‌دهد و زیرجلدی است. درد همراه با این بیماری اغلب بسیار شدید است. بیماری درکوم در بزرگسالان و عمدتا زنان شایع بوده و گاهی با اضافه‌وزن، افسردگی، بی‌حالی و گیجی همراه است. علت دقیق بیماری درکوم نامشخص است.

Familial Idiopathic Basal Ganglia Calcifications) Fahr’s Disease)

بیماری Fahr یک اختلال عصبی همراه با رسوب کلسیم (کلسیفیکاسیون) و از دست دادن سلول‌های مربوطه در نواحی خاصی از مغز مثل گانگلیون بازال است. این شرایط مرسوم به ایدیوپاتیک بازال گانگلیا کلسیفیکاسیون یا IBGC است چراکه هیچ توضیح واضحی برای چنین رسوب کلسیمی در این نواحی مغز (ایدیوپاتیک) وجود ندارد. علایم مربوطه شامل زوال تدریجی توانایی‌های شناختی (دمانتیا) و از دست دادن مهارت‌های حرکتی است. همزمان با تشدید بیماری، بیماران با فلج و از کارافتادگی به دلیل افزایش سفتی ماهیچه‌ها و محدودیت‌های حرکتی (فلج انقباضی) مواجه می‌شوند.

Neuromyelitis Optica) Devic’s disease)

Neuromyelitis Optica که به عنوان بیماری Devic (DD) شناخته شده است، اختلالی مزمن در بافت عصبی است که همراه با عفونت عصب بینایی و عفونت نخاع (myelitis) است. دو نوع از این بیماری وجود دارد. در نوع اول که شیوع کمتری دارد، حملاتی در فواصل زمانی کوتاه وجود دارد اما بعد از اولین حمله، عمدتا تکرار می‌شود. درنوع دوم که شایع‌تر است، حملات تکراری رخ می‌دهد و فاصله بین حملات ممکن است هفته‌ها، ماه‌ها یا سال‌ها باشد.

Tardive Dyskinesia

Tardive Dyskinesia، اختلال عصبی حرکتی غیرارادی است که به دلیل استفاده از داروهای گیرنده دوپامین که جهت درمان مشکلات روانی یا گوارشی تجویز می‌شوند، ایجاد می‌شود. استفاده طولانی‌مدت این داروها باعث ایجاد اختلالات بیوشیمیایی در منطقه‌ای از مغز به نام جسم مخطط می‌شود. دلیل ابتلا به این بیماری در برخی از کسانی که چنین داروهایی را مصرف می‌کنند شناخته‌شده نیست. Tardive

Dystonia Landau Kleffner Syndrome

سندروم (Landau Kleffner (LKS، باعث از دست دادن درک و بیان کلامی (آفازی) به دلیل اختلال شدید الکتروانسفالیک (EEG) است و اغلب منجر به تشنج می‌شود.

Alpha-۱-Antitrypsin Deficiency) A۱AD)

نقص آنتی‌تریپسین آلفا-۱ (A۱AD) اختلالی ارثی است که همراه با سطح پایین پروتئینی به نام آنتی‌تریپسین آلفا-۱ (A۱AD) در خون است. این نقص منجر به مستعد بودن شخص به ابتلا به انواع بیماری‌ها مخصوصا امفیزما، بیماری کبدی یا در موارد نادر، بیماری پوستی به نام پانی کولیتیس می‌شود. نقص A۱AD به پروتازها که نقش شکستن پروتئین را بر عهده دارند اجازه می‌دهد به بافت‌های مختلف بدن حمله کنند که منجر به تغییرات مخرب در شش‌ها (emphysema) و آسیب به کبد و پوست می‌شود.

Cyclic Vomiting Syndrome) CVS)

سندروم استفراغ گردشی (CVS)، اختلالی نادر است که همراه با حملات شدید تشنجی و استفراغ است. هر حمله ممکن است چند ساعت تا چند روز طول بکشد و بعد بیماران یک دوره بدون تشنج را سپری کرده و سپس این حملات دوباره آغاز می‌شوند. علایم دیگر این بیماری، رنگ‌پریدگی، بی‌رمقی، دردهای شکم و سردرد است. در برخی از کودکان مبتلا این بیماری ت شدید شده و در برخی دیگر با افزایش سن به میگرن تبدیل می‌شود. این بیماری بیشتر در کودکان مشاهده می‌شود. دلیل اصلی این بیماری ناشناخته است.

(Spinal Muscular Atrophy (SMA

آتروفی عضلانی نخاعی (SMA) به اختلالات ارثی گفته می‌شود که به دلیل از دست دادن سلول‌های عصبی خاصی به نام نورون‌های حرکتی ایجاد می‌شوند. نورون‌های حرکتی، ضربات عصبی را از مغز یا نخاع به ماهیچه‌ها یا بافت‌های غددی منتقل می‌کنند. از دست دادن این نورون‌ها منجر به ضعف فزاینده ماهیچه‌ها و آتروفی خصوصا در شانه‌ها و پشت می‌شود.